Coaching

Het is nooit te laat!

Gelukkig zijn is doen waar je van houdt en het is nooit te laat om daarmee te beginnen. Wat maakt jou gelukkig? Ontdek wat jij graag wilt doen en hoe je dit kunt doen. Kies voor geluk en investeer in jezelf. Jij bent Goud Waard!

 

 


Wat is coaching?

Als je gemotiveerd bent om jezelf beter te leren kennen, te ontwikkelen en doelen te behalen kun je mij als professionele coach in de arm nemen.

Doel van coaching is dat je leert om je kernkwaliteiten en natuurlijke vaardigheden en talenten optimaal te benutten. Uitgangspunt daarbij is dat iedereen alle talenten in zich heeft, maar er vaak onvoldoende gebruik van maakt. Hierdoor ben je  minder effectief of gelukkig.


Waarom een coach?

Coaching is geschikt als je een duidelijke hulpvraag hebt of een min of meer helder doel dat je graag wil bereiken. Bij coaching word je geprikkeld het beste uit jezelf te halen waardoor je optimaal kan presteren en je je potentieel meer benut. 

Ik help je nieuwe manieren te vinden en te ontwikkelen om meer effectief te zijn en ervoor te zorgen dat je met minder inspanning en stress makkelijker bereikt wat je wilt, gelukkiger bent, en met meer voldoening en plezier in balans kunt leven.