Lees hieronder de ervaringen van cliënten en bedrijven met Goud[z]Waard

 

"Een gesprek met Wendy over je loopbaan zou voor iedereen verplicht moeten zijn! Wat een inzichten, positiviteit en energie heb ik hieruit gehaald. Wendy, jij bent Goud Waard!"

Anouk Leijser

 

Wendy is een geweldig mens, heel inspirerend, professioneel en super trainer. Wendy heeft veel kennis van de arbeidsmarkt en heeft ook veel mensenkennis. Zij is energiek, duidelijk, verhelderend, heeft goede adviezen en ideeën, heeft leuke humor en zij laat je nadenken over bepaalde zaken. Wendy levert veel nieuwe kennis en inzicht op en eigenlijk zou je uren met haar in gesprek kunnen/ willen zijn.

Dank je wel Wendy!!

Bernadett Reemers

 

Wendy is wat mij betreft een Toptrainer. Wendy heeft veel kennis van de arbeidsmarkt, is energiek, hanteert in haar trainingsdagen een heldere structuur en geeft met veel humor pakkende voorbeelden die blijven hangen. Kortom: een dag training van Wendy levert veel nieuwe kennis op, en als je ‘s avonds naar huis gaat heb je meer energie als toen je ‘s morgens kwam. TOP!
Jan van den Broek

 

 

"Goede mensenkennis gecombineerd met geduld en een realistische kijk op de arbeidsmarkt beschrijven Wendy het beste. Ze is altijd bereikbaar voor advies of als luisterend oor".

Jeroen Bakker

 

Super leerzame LinkedIntraining gehad van Wendy. Daarna heeftze me nieuwe inzichten gegeven tijdens een 1 op 1 loopbaanscan-sessie! Een vakvrouw waarmee iedereen eens in gesprek zou moeten gaan die tussen nu en ooit eens van baan wil wisselen. Wat een positiviteit en energie!

Dennis Clarijs

 

"Wendy heeft een actueel beeld van wat de recruitment markt vandaag de dag vraagt. Veel geleerd in korte tijd. Nogmaals dank!"

Pieter Anbeek

 

Wendy is een erg goede trainer/coach. Ze creëert tijdens haar trainingen een sfeer van openheid en vertrouwen. Waardoor iedereen actief mee doet. Ze is energiek en zeer enthousiast waardoor haar trainingen erg fijn zijn om bij te wonen. Daarnaast geeft ze veel praktische tips mee die gelijk toepasbaar zijn in de praktijk.

Thomas Silber

 

Ik heb Wendy leren kennen als een trainer/coach die altijd zeer krachtig en doelgericht met de kandidaten aan de slag gaat. Ze kan snel schakelen tussen verschillende aandachtsgebieden en weet daardoor met gemak groepen en individuen te bereiken en laagdrempelig mee te krijgen op weg naar hun eigen doelen.
Vanuit authentiek enthousiasme probeert ze altijd op een eigen wijze het belang van de kandidaat voorop te stellen. Dit kan gaan over het aanleren van specifieke vaardigheden als over het bereiken van persoonlijke doelstellingen bij kandidaten."

Arthur Pop

 

"Wendy roept steeds ‘omdat je Goud Waard bent’… en dat is zij zelf absoluut ook. Wendy kan in gesprekken je zo motiveren dat je daarna het gevoel hebt dat je de wereld aan kunt en helpt je om concrete plannen te maken en uit te voeren. Ze is realistisch en ziet vooral veel mogelijkheden waar je zelf nog niet op bent gekomen maar die helemaal bij je passen. Ze is inspirerend, intelligent, vriendelijk, zorgzaam en hands-on. Top vrouw!"
Saskia Wenge

 

"Beste Wendy, jouw coaching heeft mijn leven veranderd! En dat slechts in twee gesprekken.

Van nature ben ik een optimistisch en ondernemend mens. Echter,  toen ik er achter kwam dat mijn vrouw al een jaar een relatie had met een ander, was mijn wereld in elkaar gestort en mijn leven voorbij. Ik kon niet meer slapen, werken en werd bijna depressief. Krampachtig probeerde ik, tegen beter weten in, toch nog mijn relatie te redden.

Jij hebt mij geholpen om niet meer vast te houden aan het verleden door vooruit te kijken, dingen te accepteren zoals ze zijn en, nog het moeilijkste, mijn vrouw los te laten. Je hebt mij doen inzien dat er een nieuw leven voor mij is een nieuw avontuur om aan te beginnen. Hello life! Ik heb ik ben er klaar voor. Je vertelde mij dat ik dat helemaal zelf heb gedaan, maar dat is onzin. Zonder jou was dit niet gelukt of had ik nog een lange tijd ellende gehad.  Je bent een waanzinnige coach, dat je iemand vanuit een diep dal de weg naar de top hebt laten zien. Dat zouden er meer moeten ervaren!

Deze referentie schrijf ik anoniem omdat iemand in mijn positie niet zijn privé leven met de rest van de wereld moet delen. Maar als iemand over mijn ervaring wil praten, mag je gerust mijn nummer geven.

Dank je wel!"
M. 

 

"Gisteravond was mijn laatste afspraak met Wendy. Eigenlijk wisten we dat nog niet van tevoren. Ik heb de dingen waar ik mee zat een plek kunnen geven door de gesprekken met Wendy. Gisteravond had wel een heel bijzondere conclusie van alle maanden dat ik er geweest ben. Het zou raar zijn om dat zo klakkeloos op te schrijven en ik wil daarom toch een toelichting geven waarom ik naar Wendy ben gegaan, dan zul je begrijpen hoe bijzonder gisteravond was.

Mijn vader is aan een hartstilstand zeer plotseling overleden. Hij was 54 en het is al 33 jaar geleden. Ik was net 21 toen het gebeurde. Eigenlijk heeft het altijd mijn leven bepaald.Verleden jaar was het jaar dat ook ik 54 werd. Het was een verschrikkelijke hobbel om zijn leeftijd hopelijk te gaan overleven. Dat was de inzet bij Wendy. Door de gesprekken kwamen er nog andere dingen naar boven waar we aan gewerkt hebben. Ik heb verschillende dingen op papier moeten zetten, zodat ik inzicht kreeg in de dingen. Dat gaf houvast en zo kwamen er ook dingen uit die ik moest doen. Als voorbeeld een gesprek met de huisarts.

Intussen ben ik de dag gepasseerd dat ik precies zo oud was als mijn vader. Zware dagen, ik kan niet anders zeggen. Maar daarna: ik voelde alsof ik opnieuw was geboren. Ik had weer een leven voor me. Door de gesprekken met Wendy heb ik dingen gedaan die ik niet voor mogelijk had gehouden ooit te zullen doen. Het heeft me zoveel zelfvertrouwen gegeven om de dingen gewoon te kunnen.

En toen eindigde ons laatste gesprek. We gingen uitrekenen hoe lang ik bij haar ben geweest, dat was 9 maanden!  Net als een zwangerschap zei ik nog. We gingen nog verder kijken, ja 9 maanden min 3 dagen. Mijn jongste dochter heb ik 9 maanden min 3 dagen gedragen en de andere 2 heb ik 9 maanden min 2 dagen gedragen! En IK voelde me – na de gepasseerde dag wat mijn vraag bij Wendy was -alsof ik herboren was. Hoe mooi en bijzonder kan dit zijn. Wendy en ik hadden regelmatig gesprekken en als het even echt niet ging kon ik haar mailen.

Heel fijn dat ik de stap heb durven nemen om de telefoon te pakken en een afspraak te maken. Ik vond het eng maar wist dat ik steun nodig had. En die heb ik gekregen."
Wilma

  

"Wendy is wat je noemt een mooi mens! Geweldig enthousiast, empathisch en gemotiveerd en zal er alles aan doen om zich voor jou en of je bedrijf in te zetten. Als trainer en als coach kan ik haar aan iedereen aanraden.”
Nanja van den Broek

 

"Wendy is een vrouw met veel gevoel en compassie. Ze is in staat dit enthousiasme over te brengen op haar medemens. Als counselor en trainer beveel ik haar van harte aan. Ze is in staat een cliënt in korte tijd op een mooi nieuw transparant spoor te zetten. Mijn volle vertrouwen gaat naar haar."
Peter Gossen

 

"Dat Wendy het verschil maakt…dat is duidelijk.
Haar kracht zit naar mijn idee in haar enthousiasme, haar oprechte interesse, haar inlevend vermogen en haar niet aflatende bereidheid om mensen te helpen. Wendy is een krachtige vrouw die sterk in het leven staat met een enorme passie voor haar beroep.  Zij heeft mij veel inspiratie gegeven, gesteund in moeilijke tijden, altijd meer dan bereid om mij te steunen in mijn proces van groei en ontwikkeling. Kernwoorden die verder op Wendy van toepassing zijn:
Groothartig, hulpvaardig, enthousiast, overtuigend, meelevend, enorm positief ingesteld, energiek, integer, humoristisch, breed algemeen georienteerd, leergierig en vooral een enorme passie en inzet voor haar beroep als coach, counselor, trainer.
Wendy Goudzwaard…voor mij maakt zij het verschil.”
J. H. 

 

“Ik ben in aanraking gekomen met Wendy via mijn werkgever. Mijn werkgever merkte dat ik met een aantal dingen in de knoei zat en vroeg mij om een afspraak te maken met Wendy.  Na enige twijfeling heb ik toch gebeld en dat is maar goed geweest ook. Ze heeft me zeer goed begeleid bij het vinden van de juiste weg waardoor ik tien keer zo snel weer de oude ik ben geworden dan dat ik ooit gedacht zou hebben. Ze heeft door haar enthousiasme, haar inspiratie en duidelijke voorbeelden mij echt weer een kick gegeven om er alles aan te doen om weer van mezelf te kunnen houden. Wat ik zelf erg prettig vond is dat ik niet naar een praktijk moest om te praten maar dat dat gewoon bij mij thuis in mijn veilige omgeving is geweest.  Ik ben nu een jaar verder en kan niet anders dan haar bedanken voor alles wat ze voor me heeft gedaan. Heb ik een oppepper nodig, zit ik in een dip of moet ik gewoon het een en ander kwijt dan weet ik wel dat ik weer aan de bel hang bij Wendy. Wendy …nogmaals BEDANKT!!”
Suzanne

 

“Na een leuke carrière van bijna 11 jaar bij een bank, heb ik besloten dat ik een nóg leukere en uitdagende carrière buiten de financiële wereld wilde. Wanneer je, zoals ik in al mijn enthousiasme, 11 jaar als het ware met oogkleppen op hebt rondgelopen, komen bij zo’n carrièreswitch heel wat vragen kijken. Wendy heeft mij geholpen om zelf actief deze antwoorden te vinden. Zoveel plannen en doelen, het lijkt een zoektocht langs diverse zevensprongen. Door de enthousiaste, professionele en altijd energieke coaching en begeleiding van Wendy is het een inspirerende ontdekkingsreis geworden. Na ieder gesprek is het een heerlijk gevoel, om de voor jezelf écht belangrijke doelen, nóg doelgerichter na te streven. Heb jij te weinig doelen, of heb jij juist te veel (en hierdoor vaak niet of half bereikte) doelen? Ik kan je van harte aanbevelen om eens met Wendy in gesprek te gaan, voor mij is Wendy Goud Waard!”
Björn van Zuijlen